Ihmispalvelut

Klassinen hieronta

Hieronnalla on paljon positiivisia vaikutuksia. Se lievittää kipua, rentouttaa, lisää aineenvaihduntaa, poistaa stressiä. Perinteinen hieronta on pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. 


Erikoisosaamisena purentalihashieronta sekä vyöhyketerapiapohjaiset raskausajan- että vauvahieronta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan harjoitustilanne, lajivaatimukset, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Urheiluhieronta on siis klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tilanteen mukaan. Tarkoituksena parantaa laji- ja kilpailutuloksia. 


Erikoisosaamisena ratsastajan kokonaisvaltainen huolto.

Neulahoidot

Tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kivunlievitykseen dry needling, akupunktio sekä korva-akupunktio.

Kuivakuppaus

Imukuppihieronnan teho perustuu kuppien aiheuttamaan alipaineeseen. Alipaineen vaikutus näkyy iholla heti, ihon punoituksena ja mahdollisina verenpurkaumina.

15 minuutin käsittely imukupeilla vastaa tunnin hierontaa, joten menetelmänä imukuppihieronta on erittäin tehokas.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen, turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen. 

Perinteinen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on vanha suomalainen kansanparannuksen muoto. Hoito tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä. Se on mobilisoiva (asiakkaan liikeratoja hyödyntävä), koko tukirangan käsittävä hoito.

Kraniohoito

Kraniohoidossa hoidetaan hyvin kevyin ottein side- ja pehmytkudosta, luustoa, lihaksistoa ja lihaskalvoja.
Hoito vapauttaa aivoja ja selkäydintä suojaavat kalvot jännityksestä ja saa niiden välissä olevan kraniosakraalinesteen lisääntymään ja uudistumaan.
Kraniohoito edistää kehon luonnollisia parantumisprosesseja.

Iilimatohoito

Iilimato erittää n. 120 erilaista lääkeainetta mm. hirudiini: estää veren hyytymistä ja avaa tukoksia, hyalyronihappo: sitoo vettä soluun ja solut voivat paremmin, destibilaasi: hajoittaa tukoksia, sitoo tukokset suonen seinään ja hajoittaa ne, origilaasi: vaikuttaa lepääviin suoniin eli aktivoi ne ja vaikuttaa hiussuoniin, bdelliini ja engliini: stimuloivat immuunijärjestelmää.

Liikuntapalvelut / ryhtivalmennus

Fysioterapia- sekä koulutetun hierojan opintojen pohjalta minulla on laaja ymmärrys ihmiskropasta ja siitä kuinka ryhtiä voidaan lähteä korjaamaan erilaisin avuin. Ohjaan myös Yoga Flow -tunteja sekä olen Suomen Ratsastajainliiton kouluttama ratsastuksen oheisliikunnnanohjaaja.